تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی doc + pdf | هزینه ساخت اقامتگاه بوم گردی در سال 99

هدف از نوشتن و تهیه طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی برآورد هزینه‌های عملیاتی و اجرای طرح بوم گردی بر اساس قیمت‌های سال 99 است، در این طرح همه مراحل از صفرتا صد مالی پروژه موردبررسی قرارگرفته و میزان سود و بازدهی آن به‌طور دقیق محاسبه‌شده است. این طرح یک نمونه طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی کامل است که بامطالعه آن می‌توانید بخش بزرگی از سوالاتی که قبل از ورود به کار در ذهنتان است را پاسخگو باشید.

ساخت اقامتگاه بوم گردی
طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی نگارش سال 99 است.
 

مواردی که در این طرح موردبررسی قرارگرفته‌اند: هزینه ساخت اقامتگاه بوم گردی با توجه به در نظر گرفتن هزینه‌های ساخت و تأسیسات و همچنین تجهیزات وسایل موردنیاز اقامتگاه، درآمد اقامتگاه بوم گردی، محاسبه میزان وام احداث اقامتگاه بوم گردی، همچنین ریز فضاهای اقامتگاه بوم گردی ازجمله سوئیت‌ها، رستوران و سالن پذیرایی، فضای سبز، آشپزخانه و سایر ساختمان‌ها با جزئیات کامل در طرح آورده شده است.


اگر شما هم قصد احداث یک اقامتگاه بوم گردی رادارید پیشنهاد ما مطالعه منابع معتبر و قابل‌اعتمادی است که قبل از سرمایه‌گذاری در کار به‌صورت عملی مطالعه کنید و با ریز هزینه‌ها و درآمدهای طرح آشنا شوید تا بعد از کسب اطلاعات بتوانید بهتر و موفق‌تر تصمیم بگیرید این طرح می‌تواند نمونه قابل‌اعتمادی جهت مطالعه از طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی برای شما عزیزان باشد، زیرا این طرح بر اساس واقعیت و با در نظر گرفتن همه نکات و موارد اجرایی توسط کارشناسان شرکت الماس طرح البرز تهیه‌شده و در اختیار شما سروران گرامی قرارداده‌شده است.


تعریف اقامتگاه بوم گردی
بوم گردی یکی از انواع گردشگری پایدار است که به حفظ میراث طبیعی و فرهنگی کمک می‌کند. به بیان ساده، مفهوم بوم گردی سفر به مناطق طبیعی است که موجب حفظ محیط‌زیست، ایجاد درآمد و اشتغال و رفاه برای مردم محلی می‌شود.
بوم گردی را می‌توان این‌طور معنا کرد که لذت بردن از جاذبه‌های طبیعی و سنتی به‌دوراز شلوغی‌های زندگی شهری با دیدن مناظر زیبا و چشم‌نوازی که توجه هر گردشگری را جلب می‌کند لذت‌ها و تفریح‌هایی که هیچ کجای دیگر قابل تکرار نیستند مثل دویدن در کوه‌ها، تماشای پرندگان وقت گذراندن در طبیعت، سکونت در اقامتگاه‌های بوم گردی با طرح‌های سنتی ، لذت بردن از دیدن صخره‌های مرجانی، گشت‌وگذار در جنگل‌ها، رودخانه‌ها، کوه‌ها و دره‌ها، گشت‌وگذار در مناطق تاریخی با ویژگی‌های فرهنگی محلی آن‌ها، آشنایی با محیط‌های محلی و فرهنگ‌های بومی، ... همه این‌ها ایده‌های و مسیرهای جدیدی از فعالیت‌ها و کسب‌وکارها را ایجاد می‌کند که می‌تواند گامی در راستای ایجاد مشاغل جدید با چشم‌اندازهای بزرگ در آینده‌ای نه‌چندان دور باشد.
اقامتگاه‌های بوم گردی را می‌توان یک استراحت گاه همراه با تفریح که مناظر خیره‌کننده‌ای دارند برای یک تعطیلات لذت‌بخش تعریف کرد.

 طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی
 
     

اهمیت اجرای طرح:
اهمیت و توجه به صنعت گردشگری می‌تواند سكوی پرشی برای توسعه اقتصادی در كشورهای درحال‌توسعه باشد و باید به‌عنوان محركی برای كاهش فقر موردتوجه قرار گیرد. در کشور ما نیز در صنعت گردشگری ظرفیت عظیمی برای رشد در مناطق فقیرنشین فراهم می‌کند بخصوص اینکه کشور چهارفصل بااین‌همه زیبایی طبیعی، کشوری سراسر مناطق خیره‌کننده که هر گردشگری را مجذوب می‌کند حتماً می‌تواند گزینه خوبی برای جذب توریسم و گردشگر باشد و اقامتگاه‌های بوم گردی با در نظر گرفتن طراحی خاص بومی و سنتی بهترین گزینه برای سفر و سکونت گردشگران‌اند.

بهترین مکان‌ برای احداث اقامتگاه بوم گردی
انتخاب مکان مناسب برای احداث اقامتگاه‌های بوم گردی اولین و شاید مهم‌ترین موردی است که باید به آن توجه شود. با توجه به اینکه بیشتر مراکز بوم گردی در مناطق طبیعی و دست‌نخورده محیطی ساخته می‌شوند، باید برنامه‌ریزی دقیقی از چنین مناطقی را موردتوجه قرار داد. برای اطمینان از اینکه امکانات به‌گونه‌ای طراحی بشوند که تأثیرات زیست‌محیطی را به حداقل. هر منطقه‌ایی دارای یک مجموعه منحصربه‌فرد از ویژگی‌های فیزیکی، منابع طبیعی و جاذبه‌هایی است که پتانسیل رشد و موفقیت طرح را می‌تواند دوچندان کند، لازم است که این ویژگی‌ها به‌دقت شناخته و ارزیابی شوند.


مصالح ساختمانی مورداستفاده

پس از انتخاب مکان احداث، باید مصالح ساختمانی و منابع کار را که به‌صورت محلی در دسترس و پایدار هستند را، جستجو کنید، بهتر است که از مصالح بومی استفاده کنید.

 طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی

دکوراسیون و سبک مورداستفاده در اقامتگاه بوم گردی
طراحی و سبک اقامتگاه باید طبیعی به نظر برسد و به‌راحتی با محیط پیرامون آن ترکیب شود. ساختمان‌ها باید بومی بودن محیط طبیعی را داشته باشند، مسافران بوم گردی به دنبال مقصد و فضایی سرسبز هستند. طراحی باید الهام گرفته از دنیای طبیعی باشد ویژگی‌های طراحی باید منحصربه‌فرد منطقه خاص را نشان دهد. طراحی ساختمان‌ها باید با محیط مطابقت داشته باشد.


کلام آخر:
صنعت بوم گردی و حمایت از گردشگری می‌تواند تغییرات مثبتی را برای هر جامعه‌ای ایجاد کند که به‌هیچ‌وجه قابل‌چشم‌پوشی نیست از ایجاد کسب‌وکار و رونق‌های مردم محلی گرفته تا تأثیر بر بازسازی و تأثیرات مثبت در زیرساخت‌های شهری و بین‌شهری را می‌تواند ایجاد کند
علاوه بر مزایای فرهنگی و اجتماعی، گردشگری و بوم گردی می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای ترویج خودکفایی و بالا بردن توانایی مردم محلی در تولیدات بومی و محصولات کشاورزی باشد.
 ایجاد این طرح‌ها در هر منطقه‌ای باعث به حداکثر رساندن خودکفایی و تأثیر مثبت بر محیط اطراف آن‌ها دارد. اگر دولت‌ها و سرمایه‌گذاران به این طرح‌ها دید بهتر و دقیق‌تری داشته باشند می‌توانند از این صنعت برای رشد و شکوفایی هر بیشتر مناطق محروم و فقیر کشور استفاده کنند تا با ایجاد اشتغال زمینه را برای بالا بردن توان مالی همه اقشار فراهم کنند و می‌توانند اقدامات سودآور و سودمندی مانند استفاده از انرژی های جایگزین ، انجام ساخت و ساز با مواد و مصالح طبیعی و بالا بردن میزان تولید مواد غذایی در محل اجرا , را مشاهده کنند.
سرانجام، با یک برنامه‌ریزی برای آیندگانمان می‌توانیم مکان‌های فرهنگی و تاریخی و زیبایی‌های طبیعی را برای فرزندانمان حفظ کنیم.


 

شرایط احداث اقامتگاه بوم گردی
مراحل ثبت بوم گردی

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی احداث اقامتگاه بوم گردی نگارش سال 99:
برآورد زمین  یا مکان مناسب برای احداث اقامتگاه بوم گردی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز بوم گردی از جمله اتاق ها , سرویس ها و ...
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات لازم برای اتاق ها
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای احداث اقامتگاه بوم گردی
برآورد مواد اولیه لازم به طور کامل محاسبه شده است
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای احداث اقامتگاه بوم گردی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش که شامل اجاره اتاق ها , خوراک و پذیرایی و... است
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

خلاصه گزارش

 

1-عنوان فعاليت:

احداث اقامتگاه  بوم گردی 1399

2-ظرفيت :

اقامت 30 نفر در روز به طورمتوسط

3-مجري طرح:

.........

4-محل اجرا :

.........

5-اشتغال طرح :

7نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

20298.48میلیون ریال معادل دو میلیارد و بیست و نه میلیون تومان

7-سرمايه در گردش :

2560.37میلیون ریال معادل دویست و پنجاه و شش میلیون تومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

22858.85میلیون ریال معادل دو میلیارد و دویست و هشتاد و پنج میلیون تومان

9-ميزان زمين طرح :

1000متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

498متر

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

18287.08میلیون ریال معادل یک میلیارد و هشتصد و بیست و هشت میلیون تومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

56.70%

14-مدت برگشت سرمايه :

7سال

15-نرخ بازدهي سرمايه IRR :

35%

16-تورم :

30 %

17-نرخ تنزیل :

%25

18-NPV 2421
 
   طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.

طرح توجیهی احداث اقامتگاه بوم گردی نگارش شده در سال 99  است.
 شامل فایل پی دی اف و فایل ورد می باشد .

 

 

دانلود طرح توجیهی بوم گردی روستایی 1402  
     

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   38000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران